Σχολή Χορού «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ»

sxoli-xorouΗ σχολή χορού «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ», λειτουργεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.   Έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία και διαγωνισμούς και από την σχολή μας βγήκαν πάρα πολλά άτομα που σήμερα τέλειωσαν πανεπιστήμια χορού στο εξωτερικό και διαπρέπεουν στον τομέα αυτό.

Ο Π.Ο Βασιλιτζιά από την ίδρυση του το 1967 στην Αμμόχωστο, δίδασκε χορό σε μικρούς και μεγάλους. Μετά τα τραγικά γεγονότα του 1974 επανιδρύθηκε στην Λάρνακα μαζί με Λαρνακείς καλλιτέχνες.

Απο το 1996, στο καινούργιο οίκημα του ομίλου τότε, ξεκίνησαν να διδάσκονται σε επαγγελματικό επίπεδο και μοντέρνοι χοροί όπως Latin, Ballroom dance, Hip-Hop, Break dance, Belly dance,Μπαλέτο, Jazz, σύγχρονο, λαϊκοί Ελληνικοί χοροί(χασάπικα, ζεϊμπέκκικα, τσιφτετέλια κ.α. και κυπριακοί χοροί, μέχρι σήμερα.

Η σχολή χορού Βασιλιτζιά απασχολεί εκατοντάδες παιδιά απο την ηλικία των 4 ετών αλλά και πολλούς ενήλικες που αγαπούν τον χορό και θέλουν να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο τους χρόνο, κάνοντας άσκηση ταυτόχρονα.

Τα δίδακτρα στην σχολή είναι €35 τον μήνα.

Όμως υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που μπορείτε να πρότιμήσετε την Σχολή χορου Βασιλιτζιά, όπως:

  • Ολιγομελή τμήματα
  • Προσοντούχοι, καταξιωμένοι και πεπειραμένοι χοροδιδάσκαλοι
  • Συμμετοχή σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο.
  • Συνέχεια με σύνδεση με πανεπιστήμια για ανώτερες σπουδές.
  • Διοργάνωση  διαφόρων εκδηλώσεων και σεμιναρίων για ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.
  • Παγκόσμια βραβεία και διακρίσεις.
  • Άνετοι και κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι, με ειδικό δάπεδο που απορραφάτους κραδασμούς και προστατεύει τον σπόνδυλο και τα γόνατα.
  • Πείρα δεκάδων χρόνων.
  • Αξιοπιστία.
  • Συνέπεια, δημιουργία και συνέχεια.

Η σχολή χορού εμφανίζετε σε πολλές παραστάσεις κάθε χρόνο, σε όλη την Κύπρο και τα παιδιά παρουσιάζουν την δουλειά που κάνουν καθημερινά με κόπο και πολλή αγάπη.  Η εμπειρία μας στα τόσα χρόνια δουλειάς με παιδιά μας έμαθε το πόσο πολλή αυτοπεποίθηση δίνει ο χορός στα παιδιά, γιατί μέσο του χορού κοινωνικοποιούνται, ψυχαγωγούνται και γνωρίζουν  καινούργιο κόσμο.

ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ZUMBA

Ελάτε και εσείς στον κόσμο της Zumba.Στον πιο κεφάτο και γρήγορο τρόπο για την εγκύμναση του σώματος και τη απώλεια βάρους (εώς και 800 θερμίδες για μια ώρα zumba), καθώς και την εκμάθηση των πιο κεφάτων λάτιν χορών.

Χοροδιδάσκαλος:
Έλενα Γεωργίου:
Η Έλενα από μικρή ηλικία ασχολείται με τον χορό.  Παρακολούθησε μαθήματα μπαλέττου και σε ηλικία 8 χρονών εγγράφηκε στην σχολή χορού «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ» όπου παρακολούθησε για 10 χρόνια Κυπριακούς , Ελληνικούς λαϊκούς και μοντέρνους  χορούς.

Εγγράφηκε στο Πανεπιστήμιο National Sport Academy “Vasil Levskia” στην Βουλγαρία όπου απέκτησε ειδικότητα προπονήτριας χορού Latin, Bollroom και Salsa.

Παρακολούθησε επίσης μαθήματα άλλων ειδικοτήτων.  Κατέχει το δίπλωμα καθηγήτριας σωματικής αγωγής.

Για εγγραφές στα τηλέφωνα:
99813303
99589435

Ή συμπληρώστε την αίτηση και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο*:


Ηλεκτρονική Διεύθυνση*:


Τηλέφωνο Επικοινωνίας*:


Ημερομηνία Γεννήσεως:


Διεύθυνση Οικίας:
Copyright © 2013 Πολιτιστικός Όμιλος Βασιλιτζιά. All Rights Reserved. Created by Angelos.