Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «βραδιά βραβεύσεων» του Πολιτιστικού Ομίλου «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ».   Σε αυτή έγιναν βραβεύσεις των μελών για την προσφορά τους στον όμιλο:

25 χρόνια Χρίστος Ρωτή σαν χορευτής , 20 χρόνια Λουκία Λαζάρου σαν μουσικός και Γιώτα Χατζηαναστασίου σαν χορεύτρια, 15 χρόνια Πανίκος Τιμοθέου σαν χορευτής και 10 χρόνια Έλλη Κυθραιώτου σαν μέλος του Διοκητικού Συμβουλίου.

Σε χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ομίλου Αντώνης Λαζάρου ευχαρίστησε όλους για την προσφορά τους και είπε ότι έχουν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα στον όμιλο. Η προσφορά αυτή επεκτείνεται και σαν προσφορά στην πατρίδα μας διατηρώντας και προβάλοντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας στο εσωτερικό και εξωτερικό.   Ανέφεραι ότι μέσα στο 2017 ο όμιλος συνέχισε την πλούσια δράση του σε όλους τους τομείς με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στη βραδιά, που έγινε σε ταβέρνα στην Λάρνακα, παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του ομίλου, η αναπλωρωτής Γ.Γ. της ΠΕΟ Σωτηρούλλα Χαραλάμπους, η Ε.Γ. ΑΚΕΛ Χρυστάλλα Αντωνίου, ο Ε.Γ. ΠΕΟ Λ/κας Μάριος Πρατζιώτης, ο Ανδρέας Μουσκάλης Πρόεδρος των συμμετόχων μετοχών Συνεργατισμού Κύπρου και ο Διευθυντής της εταιρείας Λαϊκό Κόσμος Γιώργος Τσακκιστός, όπου η ΖΙΒΑΝΙΑ ΛΟΕΛ είναι ο μέγας χορηγός του ομίλου για το 2017 και 2018.

Χρίστος Ρωτή 25 χρόνια προσφοράς:

Ο Χρίστος Ρωτής από τα Λιβάδια Λάρνακας εντάχθηκε στον όμιλο σε ηλικία 14 χρόνων και πέρασε από όλα τα στάδια. Χορευτής, χοροδιδάσκαλος, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου και τώρα Αντιπρόεδρος. Συνεχίζει σαν χορευτής. Είναι από τα παλαιότερα μέλη του ομίλου και ένας από τις «σημαίες» της «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑΣ”.

Παναγιώτα Βασιλείου-Χατζηαναστασίου 20 χρόνια προσφοράς:

Η Παναγιώτα Βασιλείου-Χατζηαναστασίου κατάγεται από τον Μαραθόβουνο. Εντάχθηκε στον όμιλο σε ηλικία 17 χρόνων. Ακολούθως παντρεύτηκε και μετανάστευσε στον Καναδά για 12 χρόνια. Όταν επέστρεψε επανεντάχθηκε στη ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα σαν χορεύρια.

Λουκία Λαζάρου 20 χρόνια προσφοράς:

Η Λουκία Λαζάρου “γεννήθηκε” στην “ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ” ακολουθώντας από την παιδική ηλικία τους γονείς της σε όλες τις πρόβες και παραστάσεις του ομίλου. Σε ηλικία 10 χρόνων έπαιζε βιολί στην παιδικό τμήμα του ομίλου. Μετά την αποπεράτωση των σπουδών της ανέλαβε σαν μουσική υπεύθυνη του μουσικού τμήματος αλλά και μουσικός παίζοντας βιολί, λαούτο, ταμπουτσιά αλλά και τραγούδι. Ανέλαβε επίσης υπεύθυνη της παιδικής χορωδίας της ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑΣ. Κατάγεται από την Πηγή και Γιαλούσα Αμμοχώστου.

Πανίκος Τιμοθεόυ 15 χρόνια προσφοράς: Ο Πανίκος Τιμοθέου κατάγεται από τον Άγιο Θεόδωρο Καρπασίας. Εντάχθηκε στον όμιλο σαν χορευτής. Διετέλεσε για πολλά χρόνια και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Έλλη Κυθραιώτου 10 χρόνια προσφοράς: Η Έλλη Κυθραιώτου κατάγεται από τον Τράχωνα Λευκωσίας, εντάχθηκε στην ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ και προσφέρει από την Θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Σήμερα είναι η Γραμματέας του ομίλου και προσφέρει πάρα πολλά στον όμιλο με την συνέπεια και σοβαρότητα που την διακρίνει.