Ο Πολιτιστικός Όμιλος «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ» έλαβε μέρος για 5η συνεχή χρονιά στην κρουαζιέρα της Ε.ΚΥ.ΣΥ παρουσιάζοντας καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.   Η ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ παρουσίασε πέντε προγράμματα διαφορετικού περιεχομένου, με χορούς, τραγούδια, θεαματικούς ατομικούς χορούς, δημιουργίες του ομίλου βασισμένες στην παράδοση, τσιαττιστά και ποιήματα όπου ενθουσίασαν τον κόσμο και καταχειροκρότησε τον όμιλο.

Στο τραγούδι ήταν ο Γιώργος Μηνά Παλάκης, στο βιολί η Ειρήνα Γκούπλερ, στο λαούτο η Λουκία Λαζάρου η οποία ήταν και η υπέθυνη της ορχήστρας, στην ταμπουτσιά ο Σουλτάν Ραματά. Χόρεψαν η Μαρία Δημητρίου Ττοφαρή, Χρίστος Ρωτή, Μαρία Χριστοδούλου, Γιαννής Κααμηλάρης, Νάσια Λάμπρου, Γιαννής Χατζηκουμής, Μαρία Κλεοβούλου και Αντώνης Λαζάρου.

Έκτακτη συμμετοχή σε πρόγραμμα της ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑΣ είχε και η γνωστή τραγουσίτρια Μύρια Κουκουλή-Βασιλείου.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΜΙΛΟΥ: ΖΙΒΑΝΙΑ ΛΟΕΛ

ΧΟΡΗΓΟΣ: Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου-Λάρνακας.ούδια. Η ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ παρουσίασε 5 προγράμματα διαφορετικού περιεχομένου, με χορούς, τραγούδια, ατομικούς θεαματικούς χορούς, δημιουργίες του ομίλου βασισμένες στην παράδοση, τσιαττιστά και ποιήματα, όπου ενθουσίασαν τον κόσμο και καταχειροκρότησε τον όμιλο. Στο τραγούδι ήταν ο Γιώργος Μηνά Παλάκης, στο βιολί η Ειρήνα Γκούπλερ, λαούτο η Λουκία Λαζάρου η οποία ήταν και η υπεύθυνη της ορχήστρας και στην ταμπουτσιά ο Σουλτάν Ραματάν. Χόρεψαν οι: Χρίστος Ρωτής, Νάσια Λάμπρου, Γιαννής Καμηλάρης, Μαρία Δημητρίου-Ττοφαρή, Γιαννής Χατζηκουμή, Μαρία Κλεοβούλου, Αντώνης Λαζάρου και Μαρία Χριστοδούλου. Έκτακτη συμμετοχή στο τραγούδι σε μια παράσταση είχε και η γνωστή τραγουδίστρια Μύρια Κουκκουλή Βασιλείου.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΜΙΛΟΥ: ΖΙΒΑΝΙΑ ΛΟΕΛ ΧΟΡΗΓΟΣ: Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου-Λάρνακας