Διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία η τακτική γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Ομίλου «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ» στο οίκημα του ομίλου στην Λ/κα.  Στην Γενική συνέλευση έγινε ανασκόπηση της δράσης του ομίλου για τα προηγούμενα δύο χρόνια(2013-2014) και καθορίστηκαν οι στόχοι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η εκτίμηση ήταν ότι αυτά ταδύο χρόνια έγινε μια εξαιρετική δουλειά με συνεχή ποιοτική πρόοδο, νέες χοργραφίες και τραγούδια, πολλές εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου, διαλέξεις σεμινάρια, συμπόσια, δικοινοτικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, συμμετοχές σε φεστιβάλ στο εξωτερικό, λειτουργία σχολών χορού κ.α.

Επισημάνθηκαν οι τυχόν αδυναμίες και τέθηκαν οι στόχοι για τα επόμενα δύο χρόνια.  Εγκρίθηκε  επίσης  η οικονομική έκθεση  και εκλέγηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο που καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 

Πρόεδρος:  Αντώνης Λαζάρου

 

Αντιπρόεδρος:  Χρίστος Ρωτή

Γραμματέας:  Έλλη Κυθραιώτου

Ταμίας:  Μηλίτσα Παύλου-Σορόκκου

Μέλη:  Γεωργίου Έλενα, Ιωάννου Γιαννής, Κωσταντίνου Νίκη, Λαζάρου Λουκία, Λαζάρου Παύλος, Νικολάου Μαργαρίτα, Όμηρος Ομήρου.

 

Επιλαχόντα μέλη εκλέγηκαν οι Κυραάκος Λουκά και Τάκης Κωσταντίνου.

 

Εκλέγηκαν επίσης υπεπιτροπές  όπως:  Καλλιτεχνική επιτροπή, Ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, Οικήματος, Περιουσίας και στολών και καθορίστηκαν  καθήκοντα στα μέλη του νέου Δ.Σ.

 

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέγηκαν οι Γιαννούλα Κουλέρμου, Πιερής Πέτσας και Αθανασία Λάμπρου.

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΜΙΛΟΥ:ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΜ/ΣΤΟΥ-Λ/ΚΑΣ

 

1. GENIKH SYNELEVSH