Έτοιμοι να τολμήσετε;

Μέρος αυτού που μας κάνει ανθρώπους είναι η επιθυμία για αγάπη, οικειότητα και αποδοχή. Το θέλουμε και αυτό δεν είναι εύκολο!

Για να πλησιάσουμε την ευδαιμονία, πρέπει να τολμήσουμε να χορέψουμε πέρα από τα σύνορά μας, να μιλήσουμε με αδιανόητα πράγματα, να σπάσουμε τις παραδόσεις, να πούμε καλά σε παλιά μοτίβα και να αναλάβουμε κινδύνους.

Το διήμερο 24 ΚΑΙ 25/03/2019 στο οίκημα του Π.Ο. ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ εκθέτουμε τα εμπ όδια (εσωτερικά και εξωτερικά) που μας επιβραδύνουν, διερευνούμε τα πρότυπα και τους περιορισμούς που μας χωρίζουν από μια ελεύθερη, εκπληκτική ζωή.
Κινούμαστε μόνοι μας και με άλλους, ανταλλάσσουμε τους εαυτούς μας, κάνουμε θαρραλέα βήματα, ανοίγουμε τις καρδιές μας και συνειδητοποιούμε ότι είμαστε όλοι ευάλωτοι και ότι ένα πράγμα μας συνδέει: αγάπη.

Μέσω της κίνησης, μπορούμε να παίξουμε τα δράματα που συμβαίνουν συχνά στα κεφάλια μας, αφήνοντας τη σημασία του μυαλού μας να γίνει άδειο και ξαναβ ρίσκ ει μια κατάσταση μαγείας, συνδετικότητας και έκστασης.

Αυτό το εργαστήριο μετρά ως Επίπεδο κύματος 2 ημερών για την Εκπαίδευση Καθηγητών 5Rhythmen.

Η Marika Heinemann είναι εκπαιδευμένος και εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής 5Rhythm (Waves and Heartbeat Level). Διδάσκει στο Βερολίνο και πέρα από τα σύνορα. Μέλος του 5 RTA.

Πληροφορίες και εγγραφές στο 99813303