Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία δικοινοτικό διήμερο σεμινάριο που οργάνωσε ο Πολιτιστικός όμιλος “ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ” σε συνεργασία με το Τουρκοκυπριακό συγκρότημα TUFAD στα αναπαυτήρια ΠΕΟ στο Πελέντρι.

Θέμα του σεμιναρίου ήταν: «Η συμβολή του λαϊκού πολιτισμού στην αλληλοκατανόηση των δύο κοινοτήτων της Κύπρου». Για το θέμα μίλησαν οι πρόεδροι των δύο ομίλων Αντώνης Λαζάρου και Αλή Τουμσόη.

Τα μέλη των δύο συγκροτημάτων είχαν την ευκαιρία, εκτός από το σεμινάριο, να τραγουδήσουν και να χορέψουν, όπως και να μιλήσουν για διάφορα θέματα.Θέμα του σεμιναρίου ήταν: “Η συμβολή του λαϊκού πολιτισμού στην αλληλοκατανόηση του δύο κοινοτήτων στην Κύπρο”. Τα μέλη των δύο συγκροτημάτων είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί αλλά και να αναπτύξουν στο διήμερο διάφορες συζητήσεις για την Κύπρο.ημα TUFAD στα αναπαυτήρια ΠΕΟ στο Πελέντρι. Θέμα του σεμιναρίου ήταν: “Η συμβολή του λαϊκού πολιτισμού στην αλληλοκατανόηση του δύο κοινοτήτων στην Κύπρο”. Τα μέλη των δύο συγκροτημάτων είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί αλλά και να αναπτύξουν στο διήμερο διάφορες συζητήσεις για την Κύπρο.