Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η καλλιτεχνική εκδήλωση που οργάνωσε  η σχολή χορού Βασιλιτζιά κάθε καλοκαίρι για το τέλος της χορευτικής χρονιάς με τίτλο « ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ»

Σε αυτήν έλαβαν μέρος όλα τα τμήματα  της Σχολής και παρουσίασαν ένα χορευτικό ταξίδι σε όλα τα είδη χορού ξεκινώντας απο λαϊκούς χορούς όπου μας μετάφεραν το γλέντι και την διασκέδαση με ζεϊμπέκικα, χασάπικα, τσιφτετέλια, χασαποσέρβικα κ.α. όπως επίσης και την κυπριακή παράδοση αφού τα παιδιά παρουσιάστηκαν με τις παραδοσιακές στολές τους και χόρεψαν τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας. Ακολούθησαν μοντέρνοι χοροί που εκεί ταξίδεψαν το κοινό σε άλλες χώρες και πολιτείες με λατινικούς χορούς, Belly dance, μπαλέτο, συγχρονο, jazz, Hip-Hop κ.α.

Οι χοροδιδάσκαλοι Έλενα Γεωργίου και Παύλος Λαζάρου, απο τον χαιρετισμό τους προς το κοινό, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους  στους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν κάθε χρόνο στην Σχολή χορού «Βασιλιτζιά» και τόνισε πως τόσο το συμβούλιο όσο και οι ίδιοι είναι δίπλα στους γονείς και τα παιδιά.
Ανάφεραν πως κυρίαρχος στόχος της Σχολής είναι να προσφέρει ψυχαγωγία με ποιότητα σε χαμηλά δίδακτρα γιατί στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα απο τον χορό και να μπορεί το κάθε παιδί  να μάθει να χορεύει χωρίς να είναι κάποιο είδος πολυτέλειας αυτό.
Επίσης πληροφόρησε το κοινό πως φέτος ο Π.Ο Βασιλιτζιά θα δημιουργήσει ομάδα για χορωδία για ενήλικες και παιδιά.

Ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους βοήθησαν για την εκτέλεση της εκδήλωσης και τον μέγα χορηγό του ομίλου το Συνεργατικό ταμιευτήριο Αμμοχώστου.

Για πληροφορίες και εγγραφές: 99813303 , 99589435
DSC_0281 - CopyDSC_0359 DSC_0676 - Copy