Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία συνάντηση-δεξίωση παλιών μελών του Π.Ο. «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ».Η συνάντηση έγινε στο οίκημα του Ομίλου στη Λάρνακα και σε αυτή παρευρέθηκαν δεκάδες παλιά μέλη του ομίλου μερικά από τα οποία ξεκίνησαν από το 1977 με την επανίδρυση του ομίλου στην Λάρνακα, όπως ο πρώτος χοροδιδάσκαλος Αντωνάκης Νικολαίδης και η χορεύτρια Τασούλα Χριστοδούλου.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του ομίλου Αντώνης Λαζάρου ο οποίος ανέφερε ότι είναι με συγκίνηση που καλοσωρίζει τα παλιά μέλη μερικά από τα οποία πρόσφεραν για δεκαετίες μέσα σε πιο δύσκολες συνθήκες με ανειδιοτέλεια και αυταπάρνηση και τους ευχαρίστησε θερμά.  Η συνάντηση και δεξίωση ήταν ένα ωφειλόμενο χρέος και υποχρέωση του ομίλου. Προσβλέπουμε συνέχισε σε μια αμφίδρομη αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή ιδεώνγια το καλό και την πρόοδο του ομίλου.

Χαιρετσιμό εκ μέρους των παλιών μελών έκανε η Χρυστάλλα Αντωνίου που είπε ότι μέσα από την ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ πήραμε όλοι μεγάλα εφόδια και εμπειρίες στην ζωή μας. Μας έμειναν είπε όμορφες αναμνήσεις που θα φυλάξουμε σε όλη μας την ζωή. Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα όλα τα παλιά αλλά και νέα μέλη πέρασαν ένα πολύ όμορφο βράδυ.