Ευχαριστούμε την εταιρεία Apoteca del Arte και τους καλλιτέχνες Μάριο Σαρρή και Αρτέμη Δουλάκη για την δωρεάν εφαρμογή ζωγραφικής στο οίκημα του ομίλου μας.
Η εταιρία Apoteca del Arte δραστηριοποιείται από το 2015 στο πεδίο των ειδικών κατασκευών και εφαρμογών ζωγραφικής, γλυπτικής και σκηνογραφίας με κύριο υλικό το φελιζόλ / πολυστερίνη. Προσφέρουν μεγάλο φάσμα από εφέ για την επικάλυψης της. Όπως: σκλήρυνση με ύφασμα (κουρούκλα), πετροποίηση, τεχνική μαρμάρου, λάβα κ.α. Πατίνες παλαίωσης, πατίνες μετάλλων και χρωματικές επιστρώσεις.
Αναλαμβάνουν την κατασκευή σκηνικών και ειδικών κατασκευών και αντικειμένων σε κάθε κλίμακα και σε όλο το εύρος παραγωγών του θεάματος:
-Γλυπτικές- διακοσμητικές εγκαταστάσεις -Σκηνικά θεατρικών παραστάσεων -Σκηνικά κινηματογραφικών γυρισμάτων -Σκηνικά τηλεοπτικών παραγωγών -Κατασκευές για μουσικές ή άλλου τύπου μαζικές -Φεστιβάλ – καρναβαλικά άρματα -Δημιουργία χώρων για τηλεοπτικά διαφημιστικά spots, ρέπλικες προϊόντων, διαφημιστικά περίπτερα -Και επιπλέον, ειδικές κατασκευές διακόσμησης καταστημάτων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, bars και άλλων επαγγελματικών χώρων – από τη δημιουργία της βιτρίνας μέχρι τη συνολική αναδιευθέτηση του ύφους και την ανασύνταξη του εσωτερικού χώρου.
Η εταιρία διαθέτει μεγάλη πείρα εφαρμογών και συνεργασιών με εταιρίες παραγωγής στην Ελλάδα και Κύπρο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Μάριος Σαρρή +357 99103682 Αρτέμης Δουλάμης +357 95167432