Σε σεμνή τελετή κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Π.Ο. «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ» το απερχόμενο Δ.Σ. τίμησε τον μέχρι πρότινος  Αντιπρόεδρο του Νίκο Νικολάου, ο οποίος απεχώρησε από το Διοικητικό Στμβούλιο του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντώνης Λαζάρου, ανέφερε μεταξύ άλλων για τον τιμώμενο:

 

«Ο Νίκος  Νικολάου διετέλεσε σαν μέλος του Δ.Σ. για 15 χρόνια.  Από το 2000 μέχρι το 2015.   Υπηρέτησε σαν απλό μέλος, μέλος του Δ.Σ., Γραμματέας και Αντιπρόεδρος.  Ο φίλος Νίκος ήταν ένα κόσμημα για τον όμιλο μας και ήταν τιμή μας που ήταν κοντά μας.   Ο φίλος Νίκος ήταν πάντα τεκμηριωμένος στις απόψεις του, σοβαρός, και βοηθούσε να παρθούν οι καλύτερες και σωστότερες αποφάσεις.   Κάθε ευθύνη που αναλάμβανε είμαστε σίγουροι ότι θα την διεκπεραίωνε  σωστά και έγκαιρα.  Με τον ηθικό χαρακτήρα του, σαν άτομο και σαν οικογενιάρχης, έδινε το παράδειγμα για όλους.   Ήταν ένας σωστός σύντροφος  στο ταξίδι της ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑΣ, ένας αληθινός φίλος, ένας ανθωπος με ψηλό επίπεδο.  Μακριά από αχρείαστα σχόλια και κουτσιομπολιά.  Η σχέση φιλίας και εκτίμησης του φ.Νίκου με όλους, θα είναι για όλη μας την ζωή.  Τον ευχαριστούμε για την μεγάλη του προσφορά και είμαστε σίγουροι ότι όποτε και όταν τον χρειαστούμε θα απαντήσει παρών.

 

Ο τιμώμενος ανταπαντώντας, ευχαρήστησε το Δ.Σ και όλους και ανέφερε ότι θα είναι πάντα δίπλα στον Όμιλο, όταν και όποτε τον χρειαστεί.  Πέρασε πολύ ωραίες στιγμές, έκανε πολούς φίλους, μικρά παιδιά που ήταν στον όμιλο και μεγάλωσαν τον χαιρετούν στον δρόμο και αυτό είναι το καλύτερο δώρο γι΄αυτόν.  Ποτέ δεν θα απομακρυνθώ από την ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ ανέφερε.

 

Στον Ν.Νικολάου απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέττα.

2. VRAVEVSH NIKOU NIKOLAOU