Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου του ομίλου μας Αντώνη Λαζάρου, την οποία οργάνωσε ο Δήμος Λάρνακας, “Σύνθετες λέξεις της κυπριακής διαλέκτου” μέσα από ποιήματα, παροιμίες, γνωμικά, ρητά. Η παρουσίαση έγινε στον πολυχώρο Δημιουργικότητας και πολισμού του Δήμου Λάρνακας.Την παρουσίαση έκανε ο φιλόλογος-γλωσσολόγος, Επισκέπτης Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Γιώργος Β. Γεωργίου, ο οποίος εξήρε την σημασία και σπουδαιότητα του βιβλίου και ανέφερε ότι είναι μοναδικό στον χώρο του. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Ιάσωνας Ιασωνίδης.

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασε το μουσικό τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ και απήγγειλε ποίημα ο λαικός ποιητής Μάρκος Κατσιατής. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Αντιγόνη Ανδριανού.

Ο συγγραφέας παραχώρησε όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου στον Π.Ο. ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ, ο οποίος είναι ο εκδότης του βιβλίου.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης, η Ε.Γ. ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου, εκπρώσοπος του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Χρίστος Νικολάου, ο Ε.Γ. ΠΕΟ Λάρνακας Γιώργος Ιουλιανός, ο Κοινοτάρχης Βορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής, ο πρώην Επιθεωρητής Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στην Λάρνακα Μιχαλάκης Λοιζίδης.