Στην βραδιά παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του ομίλου όπου πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ με μουσική και χορό. Μέγας χορηγός του ομίλου είναι η ΖΙΒΑΝΙΑ ΛΟΕΛ και χορηγός βραδιάς η εταιρεία Αδελφοί Ανδρέου ΜΑΚΙΤΑ.

Στην βραδιά βραβεύθηκαν τα ακόλουθα μέλη του ομίλου: 5 Χρόνια προσφοράς: Κυριάκος Λουκά και Ζαννέττος Τσιάλης 10 Χρόνια προσφοράς: Γιώργος Παύλου, Παναγιώτα Κερτεπενέ, Κώστας Ρωτή, Μαρία Κλεοβούλου 15 Χρόνια προσφοράς: Έλενα Γεωργίου και Ειρήνα Γκούπλερ 30 Χρόνια προσφοράς: Νάσια Λάμπρου 35 Χρόνια προσφοράς: Ζαχαρίας Κερτεπενέ και Χριστόδουλος Ευθυμίου Κερτεπενέ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ομίλου Αντώνης Λαζάρου ευχαρίστησε τα μέλη για την προσφορά τους στον όμιλο, μερικοί από τους οποίους μεγάλωσαν στην ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ και έδωσαν πολλά χρόνια και πολλές υπηρεσίες στον όμιλο, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν, πρόσφεραν δώρα, αγόρασαν λαχεία. Ανέφερε ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ καλή χρονιά για τον όμιλο αλλά δεν ήταν εύκολη, όπως τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια και κόπος ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες.