Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά, η καλλιτεχνική εκδήλωση της σχολής χορού «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ»  με τίτλο «ΧΟΡΕΨΕΤΕ  ΤΑ  ΝΙΑΤΑ  ΝΑ  ΧΑΡΕΙΤΕ» σε διδασκαλία χορών και μουσική επιμέλεια Έλενας Γεωργίου.

Σε αυτήν έλαβαν μέρος όλα τα άτομα που δραστηριοποιούνται στον Πολιτιστικό όμιλο και σχολή χορού «βασιλιτζιά» και παρουσίασαν με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό χορούς μοντέρνους,  hip hop, twist, cha-cha, samba, χασάπικα, ζειμπέκκικα, και άλλους χορούς, συνδιασμένα με κείμενα και θεατρικούς διαλόγους από τον Όμηρο Όμηρου και Μιχάλη Κερτεπενέ.
Η χοροδιδάσκαλος Έλενα Γεωργίου, απο τον χαιρετισμό της προς το κοινό, εξέφρασε τις ευχαριστίες της  στους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν κάθε χρόνο στην Σχολή χορού Βασιλιτζιά και τόνισε πως τόσο το συμβούλιο όσο και η ίδια είναι δίπλα στους γονείς και τα παιδιά και γιαυτό τον λόγο φέτος μειώθηκαν  και τα διδακτρά  για τα πρώτα δύο χρόνια φοίτησης, αφού γνωρίζουμε τις δυσκολίες της εποχής.
Ανάφερε πως κυρίαρχος στόχος της Σχολής είναι να προσφέρει ψυχαγωγία  με ποιότητα σε χαμηλά δίδακτρα.   Στόχος είναι όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από την εκμάθηση χορού, η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα απο τον χορό και να μπορεί το κάθε παιδί  να μάθει να χορεύει χωρίς να είναι κάποιο είδος πολυτέλειας αυτό για τους γονείς, αν αναλογιστούμε και τα πολλαπλά ωφέλη που έχει ένα άτομο όταν ασχολείται με τον χορό, όπως η ανάπτυξη της ομαδικότητας, της συλλογικότητας, η αρμονία κινήσεων πνεύματος και σώματος, ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης του ατόμου και  πολλά άλλα ωφέλη.
Επίσης πληροφόρησε το κοινό πως απο τις 4 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2013 θα γίνεται  μία ώρα δωρεάν μάθημα γνωριμίας κάθε μέρα για οποιοδήποτε είδος  χορού.
Ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την εκτέλεση της εκδήλωσης και τον μέγα χορηγό του ομίλου το Συνεργατικό ταμιευτήριο Αμμοχώστου.

Για πληροφορίες ή εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 99813303 , 99589435.

Στις φωτογραφίες άποψη από την εκδήλωση.

3.