Με βαθιά συγκίνηση και περηφάνια ο Πολιτιστικός Όμιλος Βασιλιτζιά τίμησε τα αδέλφια Μαρία Κερτεπενέ-Λαζάρου και Ζαχαρία Κερτεπενέ για τα 40 χρόνια της αφιλοκερδούς προσφοράς τους στον Όμιλο και γενικά στην παράδοση του τόπου μας . Το Δημοτικό θέατρο Λάρνακας αποδείχθηκε ασφυκτικά μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που εκτιμά, θαυμάζει και ακολουθεί την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια. Και οι δύο υποσχέθηκαν ότι η συνέχεια των προσπαθειών τους για τη διάδοση και διάσωση της κυπριακής παράδοσης και κουλτούρας μας είναι δεδομένη.

Ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, η πρόεδρος του ομίλου κα. Λουκία Λαζάρου και ο πρώην χοροδιδάσκαλος του ομίλου κ. Μιχάλης Παναγιώτου ο οποίος τους μύησε σε αυτό το ταξίδι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιάσων Ιασωνίδης, η Γ.Γ. ΠΕΟ κα. Σωτηρούλα Χαραλάμπους, η Γ.Γ. ΠΟΓΟ κα. Σκεύη Κουκουμά, ο διευθυντής  του ΣΑΛ κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, Βουλευτές και Επαρχιακοί Γραμματείς ΑΚΕΛ και ΠΕΟ Λάρνακας Αμμοχώστου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λάρνακας και σεβαστό Ιερατείο.

Τα τιμώμενα αδέλφια βραβεύτηκαν τόσο από τον Π.Ο.Βασιλιτζιά όσο και από τον Δήμαρχο Λάρνακας καθώς η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του.

Παρουσιάστηκε επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το μουσικό και χορευτικό τμήμα του ομίλου με αγαπημένα τραγούδια και χορούς των τιμώμενων της εκδήλωσης.

Χορηγός επικοινωνίας: ΡΙΚ
Χορηγός εκτύπωσης: Πάμπος Κυριάκου & Υιός
Επιμέλεια βίντεο: Μιχάλης Κερτεπενέ
Παρουσίαση εκδήλωσης: Ελένη Γεωργίου